aktori-i-njohur-ben-rrefimin-e-papritur,-thote-se-nuk-ka-folur-me-nenen-e-tij-qe-tete-vite

Aktori i njohur bën rrëfimin e papritur, thotë se nuk ka folur me nënën e tij qe tetë vite

Aktori shumë i njohur ka thënë se tetë vite nuk ka folur me nënën e tij.

Matthew McConaughey zbuloi se ai dikur ishte larguar nga nëna e tij Kay për tetë vjet dhe ai po zbulon pse.

“Bëja biseda dhe pastaj krejt papritur ajo për të cilën do të flisnim do të përfundonte në gazetë tre ditë më vonë”, tha Mattheë gjatë një paraqitje në SiriusXM’s The Hoëard Stern Show.

“Unë i thoja nënë ajo ishte mes nesh!’” Ai arriti pikën kulminante pasi ndezi televizorin dhe pa atë me një ekip kamerash nëpër shtëpinë e tij të fëmijërisë. Kur ai u ballafaqua me të për këtë, ajo me tha: ‘Unë nuk mendova se t’i do ta zbuloje”.

Mateu që atëherë i ka rregulluar gjërat me nënën e tij, duke thënë: “Unë e kam falur. Nuk ishte faji i saj. Thjesht duhej të bëja disa kufij, ”tha ai. “Ishte e vështirë për tetë vjet, por ne e kaluam atë dhe jemi mirë tani”.

Nëna e Methju tregoi në media se si kjo temë e ka shqetësuar babanë e tij dhe atë.

Ad

You might also like