lionel-messi-meriton-gjithcka,-stadiumi-i-ri-duhet-te-kete-emrin-e-tij,-ja-kush-e-thote-kete

Lionel Messi meriton gjithçka, stadiumi i ri duhet të ketë emrin e tij, ja kush e thotë këtë

Lionel Messi meriton gjithçka, stadiumi i ri duhet të ketë emrin e tij, kështu ka thënë Pique.

Gerrard Pique ka thënë se stadiumi i ri duhet ta ketë emrin e Lionel Messit

Sipas Pique klubi i Barcelonës nuk po i respekton sa duhet legjendat.

Mbrojtësi spanjoll në intervistën e fundit ka thënë se Messi meriton gjithçka, madje edhe stadiumi i ri ta ketë emrin e tij.

“Messi meriton gjithçka. Stadiumi i ri duhet të ketë emrin e tij dhe më pas atë të sponsorit. Ne duhet t’i ruajmë figurat tona, jo t’i diskreditojmë ato,” ka thënë Pique.

“Më bën nervoz. Më habit fakti që njerëz si Pep, Puyol, Xavi ose Valdés nuk janë në klub. Diçka nuk po shkon mirë,”.