“mehmet-kosova”-behet-baba-per-here-te-pare,-mesohet-gjinia-e-foshnjes

“Mehmet Kosova” bëhet baba për herë të parë, mësohet gjinia e foshnjës

“Mehmet Kosova” është bërë baba për herë të parë.

Çifti i njohur turk, aktori Kenan Imirzalioglu dhe aktorja Sinem Kobal, janë bërë prindër për herë të parë.

Foshnja me emrin Lalin ka ardhur mbrëmë në jetë dhe është bërë e ditur se Kenani ka bllokuar gjithë katin e spitalit.

Në katin e spitalit ku do kryhej lindja e vajzës është lejuar vetëm hyrja e mjekëve dhe infermierëve, si masë për mbrojtje nga koronavirus.

Përveç kësaj, është bërë e ditur se çifti ka ndarë edhe 5 dhoma të tjera të spitalit, vetëm për familjarë dhe mysafirë të tjerë.

Ad

You might also like