‘fshesa’-e-hotit,-shkarkon-edhe-nje-here-bordin-e-kek’ut,-emeron-te-riun

‘Fshesa’ e Hotit, shkarkon edhe një herë bordin e KEK’ut, emëron të riun

Qeveria shkarkon edhe një herë bordin e KEK’ut, emëron të riun.

Qeveria Hoti ka shkarkuar bordin e KEK-ut, duke marrë kështu vendim që të emërojë menjëherë bordin e ri.

Burime të Gazetës Express brenda qeverisë bëjnë të ditur se bordi i përkohshëm që pritet të votohet ka këtë përbërje:

Musa Misini-Kryesues, drejtor

Petrit Ibraj-Drejtor

Fatime Grajçevci-Drejtore

Fadil Hoxha-Drejtor.

Kujtojmë se Qeveria Hoti ditë më parë ka shkarkuar edhe drejtorin e Policisë, atë të Doganave dhe të ATK-së.