grenell:-marreveshja-e-uashingonit-po-zbatohet,-administrata-e-trumpit-ndermerr-veprime-te-shpejta

Grenell: Marrëveshja e Uashingonit po zbatohet, administrata e Trumpit ndërmerr veprime të shpejta

Grenell thotë se ka filluar të zbatohet marrëveshja e 4 shtatorit.

Richard Grenell, emisar special i SHBA-ve për dialogun mes Kosovës dhe Serbisë po konsideron se marrëveshja mes këtyre dy vendeve e arritur më 4 shtator në Uashington po implementohet.

Grenell e ka shpërndarë në Tëitter një vizitë të departamentit amerikan për energji në Kosovë, ku u shikuan mundësitë e investimit në këtë sektor, dhe shfrytëzimin e aseteve natyrore për këtë.

Në këtë postim, Grenell ka thënë se marrëveshja e Uashingtonit po implementohet.

Madje sipas tij, administrata e Trumpit në këtë kontekst ndërmerr veprime të shpejta.

“Marrëveshja po zbatohet! Administrata Trump ndërmerr veprime të shpejta”, ka shkruar ai.