djali-i-ben-per-spital-dy-prinderit-e-tij!

Djali i bën për spital dy prindërit e tij!

Djali su’lmon fizikisht dy prindërit e tij.

Gjatë ditës së djeshme, në ora 15:00, Policia e Kosovës mori një informacion se në Prishtinë ka pasur një rast me dh’unë në familje.

Sipas raportit të Policisë së Kosovës, djali i ka sul’muar dy prindërit e tij.

Ai është arrestuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.