nderron-jete-gjyqtari-i-gjykates-themelore-ne-prizren

Ndërron jetë gjyqtari i Gjykatës Themelore në Prizren

Këshilli Gjyqësor i Kosovës njofton për shkakun e vdekjes së gjyqtarit Bashkim Beshi.

Është ndarë nga jeta sot në moshën 52 vjeçare gjyqtari i Gjykatës Themelore në Prizren, Bashkim Beshi.

I ndjeri ka ndërruar jetë pas një sëmundje të shkurtër, në kohë të parakohshme.
Gjyqtari Beshi ka shërbyer në Gjykatën Themelore në Prizren.

Ndërsa në Këshilli Ghyqësor i Kosovës shkruan se Beshi ishte shembull, i cili me përkushtim, dinjitet dhe profesionalizëm të lartë i shërbeu institucionit dhe vendit.

“I pavdekshëm dhe i përjetshëm qoftë kujtimi për të”, thuhet ndër të tjera në telegram ngushëllimin.