ne-qender-te-prishtines-incident-mes-policeve-dhe-palestinezeve

Në qendër të Prishtinës incident mes policëve dhe palestinezëve

Incident mes policëve dhe palestinezëve në qendër të Prishtinës, lëndohet një polic.

Para pak çastesh ka ndodhur një incident mes disa palestinezëve dhe pjesëtarëve të Policisë së Kosovës.

Para pak çastesh në rrugën “Rexhep Luci”, në Prishtinë ka ndodhur një incident në mes të disa palestinezëve dhe pjesëtarëve të Policisë së Kosovës.

Siç merr vesh lajmi net, ka qenë një përleshje fizike, me ç’rast një polic ka marrë edhe lëndime trupore.

Lajmi.net, do t’ju mbaj të informuar në lidhje me këtë rast, pasi që akoma nuk ka ndonjë përgjigje zyrtare nga Policia e Kosovës pavarësisht insistimit tonë.