e-konfirmon-ministri-i-brendshem-i-austrise:-sulmuesi-e-ka-emrin-kujtim,-eshte-20-vjecar

E konfirmon Ministri i Brendshëm i Austrisë: Sulmuesi e ka emrin Kujtim, është 20-vjeçar

Ministri i Brendshëm i Austrisë: Sulmuesi e ka emrin Kujtim, është 20-vjeçar.

Ministri i Brendshëm i Austrisë, Karl Neahmmer ka bërë të ditur identitetin e sulmuesit që kreu aktin terrorist mbrëmë në Vjenë.

Siç bëhet e ditur, ai është një 20-vjeçar me dy shtetësi, i lindur në Austri.

“Bastisjet e gjera në lidhje me sulmin terrorist ndodhën sonte. pas përfundimit të 15 kontrolleve në shtëpi dhe kështu disa arrestime, ne gjithashtu mund të japim numrin e identitetit të vrasësit të njohur. Vrasësi është një shtetas austriak 20 vjeç me dy shtetësi. emri i tij është Kujtim”, thuhet në deklaratën e Ministrisë së Mbrojtjes.