biden-ben-hap-te-madh,-fiton-arizonen

Biden bën hap të madh, fiton Arizonën

Hap i madh nga Biden, fiton në Arizona.

Joe Biden ka shënuar një fitore të madhe e që mund të dalë vendimtare në Arizona.

Joe Biden është deklaruar fitues i Arizonës me 11 votat e saj elektorale, raporton AP.

Me Arizonën në mbështetje të tij, Biden ka bërë një hap të madh drejt fitores në zgjedhjet presidenciale në SHBA.

Biden mund të tejkalojë një humbje të mundshme në Pennsylvania dhe prapë të shpallet fitues i zgjedhjeve nëse triumfon në Ëisconsin dhe Michigan.

Ad

You might also like