familjaret:-njeri-nga-kater-shqiptaret-ne-vjene-u-arrestua-aksidentalisht

Familjarët: Njëri nga katër shqiptarët në Vjenë u arrestua aksidentalisht

Sipas familjarëve, njëri nga katër shqiptarët në Vjenë u arrestua aksidentalisht.

14 persona janë arrestuar nga Policia e Austrisë lidhur me sulmin që ndodhi të hënën në Vjenë, ku mbetën të vdekur katër civilë dhe autori i sulmit.

Sipas informacioneve që ka siguruar Klan Kosova, në mesin e të arrestuarve janë katër shqiptarë, dy nga ata nënshtetas të Kosovës:

Kujtim Kadriu dhe Arianit Fetaj nga Kosova dhe Argjend Ganiu dhe Uzeir Avdili.

Familjarët lidhur me arrestimin e Kujtim Kadriut, kanë deklaruar për Klan Kosova se ai është arrestuar aksidentalisht dhe se nuk ka të bëjë me rastin.