ky-skenar-e-shpall-fitues-biden-ne-zgjedhjet-ne-shba

Ky skenar e shpall fitues Biden në zgjedhjet në SHBA

Po vazhdon numërimi i votave në SHBA.

Fox News ka parashikuar skenarin e fitores për Joe Biden në zgjedhjet presidenciale në SHBA.

Joe Biden është në rrugë të mirë për të fituar zgjedhjet presidenciale në SHBA.

Fox News ka publikuar skenarin me të cilin Biden do ta mposht rivalin e tij Donald Trump.

Biden do të fitojë nëse:

Shpallet fitues në Nevada, Wisconsin ose njërën prej Penssylvania, Michigan dhe Georgia.

Shpallet fitues në dy prej Pennsylvania, Georgia dhe Michigan.

Ad

You might also like