trump-fiton-ne-texas,-biden-ne-arizona:-ngushtohet-gara

Trump fiton në Texas, Biden në Arizona: Ngushtohet gara

Gara po bëhet më e ngushtë mes Donald Trump dhe Joe Biden.

Epërsia e Joe Biden ndaj Donald Trumpo po bëhet më e ngushtë.

Sipas projeksioneve të CNN, Trump do të fitojë Texasin, njofton Klan Kosova.

Në Teksas ka 38 vota elektorale. Gjithsej duhen 270 vota elektorale për të fituar zgjedhjet presidenciale të vitit 2020.

Por, edhe Biden ka marrë një fitore të rëndësishme në Arizona. Në këtë shtet, Biden ka marrë 52.5%, ndërsa Trump 46.2%.

Ad

You might also like