per-ke-votoi-kim-kardashian,-burrin-e-saj-apo-joe-baiden?

Për ke votoi Kim Kardashian, burrin e saj apo Joe Baiden?

A votoi Kim Kardashian për burrin e saj Kanye West apo për Joe Biden?

eoritë se për kë votoi Kim Kardashian, për bashkëshortin e saj Knye West apo për Joe Biden në zgjedhjet elektorale të këtij viti, kanë shpërthyer në Twitter.

Fansat e saj ishin të parët që nisën spekulimet pasi 40 vjeçarja nëpërmjet një selfie njoftoi se kishte votuar.

Por ajo nuk kishte treguar se për kë hodhi votën.

Ndërkohë, sot, menjëherë pasi mediat njoftuan për fitoren e Biden, Kim Kardashian publikoi një fotografi të Biden dhe Kamala Harris gjatë fushatës, duke treguar se i është gëzuar fitores.

Burri i saj, reperi 43 vjeç arriti të mblidhte vetëm 60 mijë vota.

Ad

You might also like