ajri-sot-i-pashendetshem

Ajri sot i pashëndetshëm

Apeli i Institutit: Qëndroni në shtëpi, ajri sot i pashëndetshëm.

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka dalë me një apel për qytetarët.

IKSHPK ka shkruar me anë të një postimi në Facebook se qytetarët sot duhet të qëndrojnë në shtëpi, pasi që ajri nuk është i shëndetshëm për personat e ndjeshëm dhe me sëmundje kronike.

“Ajri sot nuk është i shëndetshëm për personat e ndjeshëm dhe me sëmundje kronike”, thuhet në apelin e Institutit.